The Basic Principles Of EVO7Menurut kes2 lalu, Doktor tuan/puan sendiri akan nasihatkan pengurangan Ubat/dos setelah semak hasil ujian Darah kencing manis dan tekanan Darah nanti.

Adakah iklan makanan boleh mempunyai tuntutan perubatan seperti mengurangkan paras gula dalam darah?

Seperti mana Diabetes tu bukan terus terbentuk sehari-dua dalam tubuh badan kita. Ia adalah dari tindakan terkumpul kita selama bertahun-tahun yang akhirnya memberikan kesan kepada kita. 

You could possibly sponsor the radio present but any medicinal product adverts around the radio have to have approval from MAB. The approval is valid for any duration of 6 months. Nonetheless "caller segment" is not permitted.

This isn't allowed for the reason that any amendment on the ad format need to be approved by the MAB prior to publishing.

 Hydromax X30 adalah alat tambah saiz zakar yang paling terbaik di dalam koleksi kami, Hydromax X30 adalah lanjutan dari versi bathmate hercules, iaitu dengan menaikan sedikit taraf dari segi tekanan sedutan dan comfort and ease pad.

Amat disyorkan kerana Phytax boleh mengharmonikan  sistem imun manusia lantas memberi kelegaan kepada simptom alahan.

Bathmate gaiter dibuat dari bahan bermutu tinggi dan selamat yang membolehkan kulit keupayaan kedap maksimum berasaskan pelvik sambil menyediakan keselesaan. 

Dengan memberikan daya tarikkan secara tetap pada zakar, sel-sel dibahagian zakar akan terbahagi dan berganda, dan seterusnya menambah bilangan tisu zakar. Pembesaran zakar secara kekal akan berlaku baik dari kepanjangan mahupun kelebaran hasil pemakaian Professional Extender.

The check here usage of the phrase 'fat loss' or 'slimming' in ad of weightloss products are allowed in accordance with the conditions and terms set by MAB. Make sure you talk to and search for advice from MAB's Secretariat before putting that assert during the commercials.

Sekiranya pengguna mengesyaki check here terdapat iklan produk farmaseutikal atau iklan perkhidmatan kesihatan yang tidak mendapat kelulusan LIU atau tidak mempamerkan nombor kelulusan LIU, aduan boleh dibuat herba lelaki kepada Urusetia LIU.

Jika anda terus berlengah dan  membiarkan paras gula dalam badan anda lebih tinggi dari paras normal, maka bersedialah anda untuk menerima penyakit-penyakit yang berpotensi seperti dinyatakan di atas.

Anda perlu yakin dan percaya bahawa setiap penyakit pasti ada ubatnya! Ini adalah sabda nabi junjungan kita!

Tiada sebarang kesan sampingan yang diketahui lebih-lebih lagi bahan kandungan Phytax adalah semulajadi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *